Dievas

5 posts / 0 new
Paskutinis įrašas
daeras
daeras portretas
Offline
Last seen: prieš 1 metai 7 mėnesiai
Joined: 2012-04-25 18:56
Dievas

Tokia istorija katalikam "kaip Dievas man atsiunte masina"
Veiksmas prasideda nuo to, kad mano zmona tikra katalike. Katalike rasau rimtai-ji tiki, kad Dievas YRA..tokia izanga.
Pribrendo reikalas keist masina, senoji Audine baigia dienas, pradejau paieska. Babkiu aisku ner tiek kiek noretusi. Ieskau A4 arba Avensis. Pro Skodas praeinu net nezvilkteledamas. Ir taip apie menesi. Zmonai sakau "sudas, gera nepajimsiu uz 10k, A4 pr tiltas sudas, Avensiui plaukiojanti sankaba isplauks tik nupirkus"
Pradedu nervintis. Zmona sako"as su draugem pasimelsim, kad tau masina padetu surast" (ta jos ir padare). Na ir kagi, pasiskaitineju internete, atsitiktinai kazka paskaiciau, kad Skoda mazai problemu turi. Paziuriu skelbimuose tik idetas skelbimas svieziai Skoda kaip ir ledine. Pasiskambinu, dar ant tralo ir foto ant tralo ideta. Skambinu bicui kuris uzsiima masinom, sako reik lekt o neliks jei tokia kaip raso. Nulekiam, ledas tikrai. Dokumentai italiski neitiketini, kai nupirkau juos apziurinejo vietiniai kupciai nes nera dar tokiu mate(nuo pat nupirkimo visi cekiai su atliktais darbais ir kainom, viskas skoda centre, iki pat pardavimo kiekviena pirsto prikisima galima matyt, net padangu keitimas ir tt)
Bet esme ne cia, esme-Dievas> ar cia jis veike ar ne!?
Kieme parvaziaves apziurineju masina ir...neitiketina-ant lango stiklo uz salono veidrodelio lipdukas uzklijuotas, ne bet koks o Siluvos Marija, nulekiau pas zmona, ta atbego kaip patrakus..ne koks Italiskas Jezusas, bet Siluvos Marija....taigi tokia istorija.
Dabar galit zvengt kam juokinga :)
Ai, vos neuzmirsau-AMEN...:) :)

Egis73
Egis73 portretas
Offline
Last seen: prieš 1 metai 8 mėnesiai
Joined: 2009-08-09 21:00

Neįtikėtina istorija :) Duosi man žmonos telefoną. Kai reiks pirkti kitą mašiną tai žinosiu pas ką kreiptis. :D

]

Vincas
Vincas portretas
Offline
Last seen: prieš 3 metai 5 mėnesiai
Joined: 2009-12-27 09:08

jo, duok ir man zmonos telefona:PPP juokauju :))

o siaip istorija idomi. Taciau kai susapnuoji nelaime ir jos paskui isvengi, arba kai gyvenime pradedi pastebeti, kad vyksta taip kaip tau geriau, net kai pats to nesupranti, pradedi suvokti, kad Dievulis rupinasi zmogumi ir net labai, bet zmogelis per savo kasdienybe neranda laiko atpazinti tai o gal ir nenori :) va toks moralas: DD

nuo 2016 Octavia II 2011 FL TDI 77kw>103kw
nuo 2007 iki dabar Fabia I 2000 sdi 47 kw

daeras
daeras portretas
Offline
Last seen: prieš 1 metai 7 mėnesiai
Joined: 2012-04-25 18:56

Nerandu tinkamos temos kur idet tai dedu cia :
Kai Dalai Lamos paklausė, kas jį labiausiai stebina žmonijoje, jis atsakė: "Žmogus. Nes jis aukoja savo sveikatą, kad uždirbtų daugiau pinigų. Po to jis aukoja pinigus, kad atstatytų savo sveikatą. O tada jis taip rūpinasi savo ateitimi, kad nesidžiaugia dabartimi. Viso to rezultatas yra tas, kad žmogus negyvena nei dabartyje, nei ateityje. Jis gyvena taip, tarsi niekada nemirtų. O tada numiršta taip ir negyvenęs."

Vincas
Vincas portretas
Offline
Last seen: prieš 3 metai 5 mėnesiai
Joined: 2009-12-27 09:08

sunku žmogui šiandiena tarp gausybes pseudo informacijos atsirinkti tai kas tikra ir vertinga...

nuo 2016 Octavia II 2011 FL TDI 77kw>103kw
nuo 2007 iki dabar Fabia I 2000 sdi 47 kw