skoda octavia I 1.9 tdi bedos po kapotu

4 posts / 0 new
Paskutinis įrašas
Ticker
Ticker portretas
Offline
Last seen: prieš 4 metai 12 mėnesių
Joined: 2013-01-17 19:09
skoda octavia I 1.9 tdi bedos po kapotu

Tutiu beda su saviske. Atsidares kapota po ziemos pasitikrines skyscius pastebejsu kelias bedas. Pirma is 3 einanciu laidu 2 nusvile/ lyg nupjauti. Speju jie susije su ausinimu, nes eina link radiatoriaus slanga veliau nuo ten. Ir dar pastebejau slangute kuri irgi nutrukus tik nzn nuo ko ji. Gal galit apsviest? Tie laidai nuo ko ir kur link turi nueit slangute?

Paveiksliukai: 
valdesas
valdesas portretas
Offline
Last seen: prieš 3 metai 9 mėnesiai
Joined: 2009-10-29 14:01

Laidai yra nuo ausinimo skyscio pasildymo zvakiu. Ar jie nusvile ar nusilankste nelabai iziuriu. Jei nusvile tai gal trumpina zvake, del to sroves nelaiko laidai. Vasara sita opcija neveikia ir nereikalinga. Ziema padeda greiciau isilti varikliui, bet ir be ju (gamykliskai) labai daug auto vazineja.
Zarnele yra nuo vakumo sistemos. Tiksliai nesimato nuo kur nusimove, bet man atrodo bus nuo gesinimo voztuvo (juoda plastmasine kolba su stoku). Ten po ja, is apacios stovi valdymo voztuvas. Reikia ziureti. Bet dabar pas tave turetu buti blogas turbinos valdymas ir blogas (ne svelnus) auto uzgesinimas. Bet kurios vakumo zarneles nesandarumas turi itaka visai vakumo sistemai. Gali paprastai patikrinti. Paprasyk, kad kas nors uzgesintu auto, o pats tuo momentu ziurek ka daro ta juoda kolba. Isjungus degima stokas turi isitraukti i ja ir po sekundes (kai auto uzgesta) vel gryzti i pradine padeti.
P.S. Nors dar paziurejus pagal plastikini slangeles laikikli ji lygtais kazkur i virsu eina. Tai gal nuo virsutiniu voztuvu nukritus. Jie ten du yra. Zodziu is foto nepasakysi, bet faktas , kad nuo vakumo.

tiukus
tiukus portretas
Offline
Last seen: prieš 12 valandų 34 minutės
Joined: 2009-11-22 20:00

pagal ilgi tik nuo gesinimo sklendes

1997 Skoda Octavia 1,9tdi SLX 66kW nuo 2008.04

Ticker
Ticker portretas
Offline
Last seen: prieš 4 metai 12 mėnesių
Joined: 2013-01-17 19:09

Aciu, padejot ;)