PradžiaForumasSkelbimaiPerku › Perku Octavia I Combi (iki 2000 m.) galinio valytuvo varikliuka

Perku Octavia I Combi (iki 2000 m.) galinio valytuvo varikliuka

7 replies [Paskutinis įrašas]
dnc
dnc portretas
User offline. Last seen 1 diena 23 valandos ago. Offline
Vairuoja: Octavia

Pirkciau galinio lango valytuvo varikliuka Octavia I Combi (2000 m. pirma pusė).

8-621-67845

pinskas
pinskas portretas
User offline. Last seen 1 valanda 38 minutės ago. Offline

Kas atsitiko jam?

dnc
dnc portretas

Neveikia..

edvinasmxt
edvinasmxt portretas
User offline. Last seen 4 valandos 4 minutės ago. Offline

Pabandyk išsiardyti ir išvalyti, taip pat patikrink laidus guminėse "šlangose" tarp bagažinės kapoto ir kėbulo. Čia visų mašinų bėda ta pati būną, jei ne laidai tai varikliuke pilna šū** Smile

Škoda Octavia 1998 1.9 TDI 81kW nuo 2010.06

pinskas
pinskas portretas

Jei jau visai neveikia -tai nemanau kad isvalymas prikels. Pas mane kai isvalyt reikejo - tai isjungus nesustodavo, o sustodavo tik kai pats sugalvodavo. Nors dar gali but variantas kad viduj varikliuko toks kontaktas prideges ir del to neveikia.
Pirmiausia patikrink ar srove ateina iki pacio varikliuko - gal tikrai kazkur laidai nuluze.

edvinasmxt
edvinasmxt portretas
User offline. Last seen 4 valandos 4 minutės ago. Offline

Pas mane Golf4 visai neveikė, išvalymas padėjo. Manau varikliukas turėtų būt identiškas.

Škoda Octavia 1998 1.9 TDI 81kW nuo 2010.06

dnc
dnc portretas

Bandžiau aš jį ten pavalyt, tikrai visokio š yra.. Gal nepakankamai gerai ką išvaliau. Reikės iki pavasario atidėt, kol gražesnis oras bus. Anksčiau veikė, po to strigt pradėjo, galiausiai nustojo išvis.

pinskas
pinskas portretas

reikia visa pilnai isardyt ir ten toks kontaktas yra(plokstele tokia), reikia ji pasveisti ir palenkti(lenkti atsargiai, nes labai luzta), o paskui tepalo sviezio privarai visur, gumyte ant asies irgi sveika pakeisti (as pritaikiau nuo Renault Megane kuro filtro) ir viskas turetu veikti.
As taip pora kartu irgi nepilnai buvau isardes - tai irgi nepadejo, kol trecia kart viska isardziau na driebiezgi Smile