Skoda Yeti dinamika, trauka ir vaziavimo malonumas

2 posts / 0 new
Paskutinis įrašas
CoooD
CoooD portretas
Offline
Last seen: prieš 2 metai 11 mėnesių
Joined: 2013-02-23 12:43
Skoda Yeti dinamika, trauka ir vaziavimo malonumas

Turiu pazistamu is Amerikos kurie sveciavosi pas mane pora savaiciu. Tai teko juos visur vezioti su Skoda Yeti 1.2 benzinu. Savaime aisku jiems tokia masina tai visiska egzotika, todel pradejau klausineti kokie jiems ispudziai susidare apie masina kuria juos veziojau ivairiais keliais po Lietuva.
Taigi jie buvo sventai isitikine, kad mano masina 4-riu varomuju (Skoda Yeti 1.2 buna tik dvieju varomuju) t.y. suzinoje kad sis automobilis tik dvieju varomuju buvo labai nustebinti masinos pravaziavimo galimybemis.
Kaip amerikonams tai pagal ju standartus masinoje pakankamai vietos, bet va bagazine ju nesuzavejo ir net tokia galimybe kaip isimamos sedines ir bagazines praplatinimas didelio efekto nepadare t.y. masina ilgoms kelionems ir apsipirkimui supermarkete su seima pagal ju vertinimo kriterijus netinkama.
Uzdaviau labai sukta klausima: "Kaip jums atrodo? Keliu litru sis variklis?"
Atsakymas: 3 - 3.5 litro.
Reikejo pamatyti ju ispustas akis kai jie suzinojo kad sis varykliukas tik 1.2 litro. Vienas is sveciu Amerikoje vazineja su Infinity 3.0 dizeliu ir prisipazino, kad Skodos dinamika, trauka ir t.t. kai kur net geresne...
Stai tokie uzsenieciu pirma karta matanciu Skoda Yeti ispudziai.

erikano
erikano portretas
Offline
Last seen: prieš 2 metai 7 mėnesiai
Joined: 2014-09-17 18:46

:)

octavia '14 1.6tdi