Idaryti kalmarai: kalmarus 700 g nuplaunam. Jei yra isimam kremzles. Dedame i puoda su saltu vandeniu ir ant virykles. Kai vanduo uzverda suberiame druska, pipirus. Verdame ne daugiau 5 min, nes sukietes, pasidarys guminiai.
Idaras: keptuveje ant sviesto pakepiname smulkiai supjaustytas 2 skilteles cesnako, 1svoguna, 1 morka. Jei sviesto permazai dapilame alyvuogiu aliejaus. Kai siek tiek apkempa sudedame farsa 450 g.
Farso paruosimas: i farsa imusame 1 kiausini, iberiame druskos, pipiru, baziliko, 2 saukstus majonezo.
I isvirtus kalmarus dedame paruosta farso-darzoviu misini. Kalmaro skyletus galus susegam dantu krapstukais. Dedame i skarda. Kalmarus aptepame majonezu. Kepam orkaiteje 180 laipsniu 30 min.
Skanaus.
Oho, pirma syki matau siuos darzoves - gyvunus. Ar ju skonis tokiu budu gaunasi ne guminis? Nes atrodo biski guminis? Ir apskritai, i ka panasus??
Man irgi siek tiek atrodo, kad turetu buti guminis, nes siaip juros gerybes lb trumpai reikia virti/kepti, kad nepasidarytu gumines, o cia net pusvalandis.. na, bet nezinau, gal cia viskas gerai :) reikia paciai bandyti :)
kalmarai laaabai skanu, nuo senu laiku pamenu keptu kalmaru skoni :love: tik kazkaip anksciau jie didesni budavo, situ mazu dar nesu kepes, tik rukytus ragavau :)
Vistienos viliotinis su bulviu kose ir morku-cesnako salotomis: vistienos file 500 g ir fermentini suri 150 g supjaustom mazais kubeliais. Dedame druska, pipirus. Isspaudziam 2-3 skilteles cesnako. Imusame 1 kiausini. Dedame 3 saukstus majonezo ir 1 sauksta bulviu krakmolo. Viska gerai ismaisom. Saukstu imam ismaisyta mase, dedam i delna. Apipilam kiausinio plakiniu, apibarstom dziuveseliu-sezamo misiniu. Kepame keptuveje is abieju pusiu mazdaug po 7 min. Garnyrui bulviu kose ir t.t.
Skanaus.
Tai stai ir mano kurinys :) Velyvu sveciu belaukiant, tiksliau brolio, pagaminau vakariene-pusrycius :) Nes jis tik atvaziuos apie 4 val ryto
Reikes:
500g farso
2 papriku
2 svogunu
2 morku
Santa Maria prieskoniu mesai (mano megstamiausi)
Krapu
Keciupo
Kario padazo
Ryziu
Sviesto ir aliejaus
Is pradziu i troskintuve sudedam farsa ir svogunus:
Apkepam farsa ir svogunus svieste ir alyvuogiu aliejuje, kai farso spalva pasikeicia dedam tarkuotas morkas ir pjaustytas paprikas:
Viska patroskinus pilam kario padaza bei pabarstom prieskoniais:
Verdam ryzius:
Ir paskutinis akcentas, beveik baiginejantis troskintis, pabarstom krapais ir ipilam truputi keciupo, del spalvos ir saldumo:
Ganetinai greitai ir pigiai pagaminamas patiekalas, man asmeniskai patinka kiniska, indiska virtuve, tai megstu tokius patiekalus.
Siaip skaniau butu su vistiena vietoj farso, ir dar cia truksta kokoso pieno.
P.S. Sorry uz foto kokybe, bet mano muilines blykste numire :)
Pyrageliai su mesa
Gaminimui reikia: bemieles sluoksniuotos teslos(galima Mantingos) 500 b, kiaulienos sprandines 500 g, fermentinio surio 200 g, druskos, prieskoniu, pipiru, baziliko, rozmarino pagal skoni, majonezo 1 valg sauksto, kiausinio 1 vnt.
Mesa supjaustom kubeliais. Suri supjaustom kubeliais. Viska sumaisom. Imusam kiausini. Dedam druska ir visus prieskonius su zolelem. Ikreciam sauksta majonezo. Gerai ismaisom ir paliekam pasimarinuoti.
Tesla atsildom. Siek tiek pakociojam. Supjaustom kvadratais 10-10 cm. Kampuose padarom ipjovas. Mesos mase saukstu dedame i teslos viduri. Uzlenkiame du priesingus teslos kampus. Po to kitus du kampus. Gauta pyrageli dedame i orkaite 160 laipsniu 20-30 min. Esant reikalui virsu uzdengiame folija.
Skanaus.
Siandien buvau suplanaves pagaminti pyraga Sraige, bet ant tiek nusikaliau, kad i virtuve izengiau tik 18 val. Reikejo sumastyti is to kas yra po ranka ir , kad butu nekasdieniska. Stai rezultatai
Nuplautas ir nuskustas bulves supjaustom griezineliais ir dedame i folija isklota kepimo skarda. Apibarstome druska, pipirais, ciobreliu. Ant virsaus dedame rukyta sonine. Dedame antra sluoksni bulviu, sonine, barstome prieskonius ir sauname i orkaite 180 laipsniu 30 min. Po to ant virsaus dedame rukytas medziotoju desreles ir dar palaikome orkaiteje 15 min. Garnyrui labai gerai tarkuotos morkos su baltu ridiku ir majonezu.
Skanaus. http://receptai.iki.lt/lt/receptai/pagrindiniai-patiekalai/skanu-sotu/5114
Saldus pyrageliai:Mantingos bemiele tesla 500 g, Pienas 300 ml, kiausiniu tryniai 2 vnt, krakmolas 50 g, cukrus 100 g, truputi vaniles esencijos(arba kitos, ka labiausiai megstat).
Piena uzverdam su puse normos cukraus ir vanile.
Trynius issukam su likusia dalimi cukraus ir krakmolu.
Truputi uzvirinto pieno ipilame i issuktus trynius. Maisome.
Tryniu mase su trupuciu pieno pilame i likusi piena ir intensyviai maisome kol mase sutirstes. Maisoma mase turi buti ant silpnos ugnies.
Imam Mantingos tesla. Atsildom. Nekociojam. Lapus perpjaunam per puse. ipjaunam kampuose. Saukstu dedame paruosta idara i viduriuka teslos. Teslos krastus uzlenkiame(teslos lankstymo eiga aprasyta ankstesniame recepte).
Sauname i orkaite 200 laipsniu 20 min. Jei kepant virsus dega, uzdengiam folija. http://receptai.iki.lt/lt/receptai/desertai/saldus-pyrageliai/5121
Bulves su rozmarinu: bulves nulupam arba nenulupam :) Padarome ipjovas kas 3-5 mm. Apibarstom druska, pipirais, rozmarinu. Apslakstom alyvuogiu aliejum.
Saunam i ikaitinta orkaite 180 laipsniu 30-45 min. Paprasta bet labai skanu.
Skanaus. http://receptai.iki.lt/lt/receptai/salotos/bulvytes-su-rozmarinu/5152
Vistienos pyrageliai.
Vistiena isverdame su prieskoniais. Atvesiname.
Keptuveje pakepiname svogunus, cesnaka, grybukus. Atvesiname.
Atvesinta vistiena ir grybu misini sumalame su mesmale. Iberiame prieskoniu, imusame kiausini. Visa mase gerai ismaisom.
Atsildom Mantingos bemiele tesla. Pakociojam. Pjaustom norimas pyrageliu formas.
I ispjauta forma dedame idara ir uzdengiame kita forma. Krastus uzspaudziame.
Dedame i orkaite. Kepame 180 laipsniu 20 min.
Skanaus.
Mesos tiltas.
Imame kiaulienos sprandine arba nugarine. Ja itriname druska, pipirais, prieskoniais, rozmarinu, garstyciomis. Paliekame pasimarinuoti. Pasimarinavusia mesyte susukame i folija ir dedame i orkaite 200 laipsniu 1 val 30 min. Iskepusia mesyte isimame is orkaites. Praskleidziame folija. Mesyte supjaustome storesniais gabaliukais, bet neperpjauname iki galo. Tarp mesytes tarpu idedame surio riekeles ir vel sauname i orkaite kol issilydys suris.
Skanaus. http://receptai.iki.lt/lt/receptai/pagrindiniai-patiekalai/mesos-tiltas/5194
Idaryti kalmarai: kalmarus 700 g nuplaunam. Jei yra isimam kremzles. Dedame i puoda su saltu vandeniu ir ant virykles. Kai vanduo uzverda suberiame druska, pipirus. Verdame ne daugiau 5 min, nes sukietes, pasidarys guminiai.
Idaras: keptuveje ant sviesto pakepiname smulkiai supjaustytas 2 skilteles cesnako, 1svoguna, 1 morka. Jei sviesto permazai dapilame alyvuogiu aliejaus. Kai siek tiek apkempa sudedame farsa 450 g.
Farso paruosimas: i farsa imusame 1 kiausini, iberiame druskos, pipiru, baziliko, 2 saukstus majonezo.
I isvirtus kalmarus dedame paruosta farso-darzoviu misini. Kalmaro skyletus galus susegam dantu krapstukais. Dedame i skarda. Kalmarus aptepame majonezu. Kepam orkaiteje 180 laipsniu 30 min.
Skanaus.
Sita rytoj pasidarysiu :D
turiu visko iskyrus kalmaru, bet jie ne problema :D
'06 Octavia 2.0l 147kw vRS TFSI
Oho, pirma syki matau siuos darzoves - gyvunus. Ar ju skonis tokiu budu gaunasi ne guminis? Nes atrodo biski guminis? Ir apskritai, i ka panasus??
Kalmarai-jega :)
Toni, vo cia tai aukstasis polotazas. Respects :hat:
Octavia Combi 2009 1.9 TDI + DSG
EX:Octavia L&K 1999 TDI 81 KW
Labai paprastas receptukas :)
Daugelis receptu yra paprasti. Nebuk toks kuklus :)
Octavia Combi 2009 1.9 TDI + DSG
EX:Octavia L&K 1999 TDI 81 KW
:) :) :)
Man irgi siek tiek atrodo, kad turetu buti guminis, nes siaip juros gerybes lb trumpai reikia virti/kepti, kad nepasidarytu gumines, o cia net pusvalandis.. na, bet nezinau, gal cia viskas gerai :) reikia paciai bandyti :)
kalmarai laaabai skanu, nuo senu laiku pamenu keptu kalmaru skoni :love: tik kazkaip anksciau jie didesni budavo, situ mazu dar nesu kepes, tik rukytus ragavau :)
Octavia 2,0 TDI
Kaip rezultatai?
Vistienos viliotinis su bulviu kose ir morku-cesnako salotomis: vistienos file 500 g ir fermentini suri 150 g supjaustom mazais kubeliais. Dedame druska, pipirus. Isspaudziam 2-3 skilteles cesnako. Imusame 1 kiausini. Dedame 3 saukstus majonezo ir 1 sauksta bulviu krakmolo. Viska gerai ismaisom. Saukstu imam ismaisyta mase, dedam i delna. Apipilam kiausinio plakiniu, apibarstom dziuveseliu-sezamo misiniu. Kepame keptuveje is abieju pusiu mazdaug po 7 min. Garnyrui bulviu kose ir t.t.
Skanaus.
katik gryzau namo :D vakar nebuvau gryzes, o dabar nusiprausiu ir vel isvarau ir grysiu sekmadieni tik tai abejoju ar pavyks savaitgali pasidaryt :(
'06 Octavia 2.0l 147kw vRS TFSI
:bigsmile:
'06 Octavia 2.0l 147kw vRS TFSI
sestadienis Latvijos miske:
sito gerio puse Maximos maiselio pririnkta buvo :)
nuvalyti, didesni- supjaustyti. isvirta, ideta truputis pjaustytu desreliu + virtos bulves
EXdarbinis arkliukas http://public.fotki.com/begidijus/skodukas/
Nei tai kalpokas, nei tai pievagrybis. Taigi, kas cia per grybs? :)
Pavasarinė balteklė
http://lt.wikipedia.org/wiki/Pavasarin%C4%97_baltekl%C4%97
mano kraste ji dar mojavinem, geguziuku vadina. buna tik tada, kai ievos ima zydeti.
EXdarbinis arkliukas http://public.fotki.com/begidijus/skodukas/
musmire :D
Tai stai ir mano kurinys :) Velyvu sveciu belaukiant, tiksliau brolio, pagaminau vakariene-pusrycius :) Nes jis tik atvaziuos apie 4 val ryto
Reikes:
500g farso
2 papriku
2 svogunu
2 morku
Santa Maria prieskoniu mesai (mano megstamiausi)
Krapu
Keciupo
Kario padazo
Ryziu
Sviesto ir aliejaus
Is pradziu i troskintuve sudedam farsa ir svogunus:
Apkepam farsa ir svogunus svieste ir alyvuogiu aliejuje, kai farso spalva pasikeicia dedam tarkuotas morkas ir pjaustytas paprikas:
Viska patroskinus pilam kario padaza bei pabarstom prieskoniais:
Verdam ryzius:
Ir paskutinis akcentas, beveik baiginejantis troskintis, pabarstom krapais ir ipilam truputi keciupo, del spalvos ir saldumo:
Ganetinai greitai ir pigiai pagaminamas patiekalas, man asmeniskai patinka kiniska, indiska virtuve, tai megstu tokius patiekalus.
Siaip skaniau butu su vistiena vietoj farso, ir dar cia truksta kokoso pieno.
P.S. Sorry uz foto kokybe, bet mano muilines blykste numire :)
Astrus troskinys: smulkiai supjaustytus pievagrybius truputi pakepiname keptuveje. Siaudeliais pjaustom morkas, siaudeliais pjaustom paprikas. Dedame i keptuve. Griezineliais pjaustyta pora taipat dedame i keptuve. Pasudome, papipirinam. Iberiam raudonos paprikos milteliu, baziliko. Gerai ismaisom. Troskinam. Kitoje keptuveje pasigaminam besamelio padaza. Kai darzoves beveik issitroskine, dedame siaudeliais pjaustytas rukytas desreles. Kepame atviroj keptuvej, kad isgaruotu skysciai. I pabaiga supilame padaza. Ismaisom. Siek tiek pakepiname. Papuosiame svieziais spinatais ir krapais.
Skanaus.
Rytoj drauge isleidziu i ekskursija. Kelionei prikepiau vistienos file su kukuruzu dribsniais :)
Velnias,kaip tik paziurejau tada,kai laukia ilga naktele kremtant mokslus... :D
Octavia 07 1.9 TDI
Pyrageliai su mesa
Gaminimui reikia: bemieles sluoksniuotos teslos(galima Mantingos) 500 b, kiaulienos sprandines 500 g, fermentinio surio 200 g, druskos, prieskoniu, pipiru, baziliko, rozmarino pagal skoni, majonezo 1 valg sauksto, kiausinio 1 vnt.
Mesa supjaustom kubeliais. Suri supjaustom kubeliais. Viska sumaisom. Imusam kiausini. Dedam druska ir visus prieskonius su zolelem. Ikreciam sauksta majonezo. Gerai ismaisom ir paliekam pasimarinuoti.
Tesla atsildom. Siek tiek pakociojam. Supjaustom kvadratais 10-10 cm. Kampuose padarom ipjovas. Mesos mase saukstu dedame i teslos viduri. Uzlenkiame du priesingus teslos kampus. Po to kitus du kampus. Gauta pyrageli dedame i orkaite 160 laipsniu 20-30 min. Esant reikalui virsu uzdengiame folija.
Skanaus.
Tonis - musu Dzeimis Oliveris :D
Origamis tiesiog :) Respectas :)
toni nu tu pavarai... net nesitiki kad taip gamint moki... o gal drauge tavo gamina o tu is paskos su fotiku lakstai :D
saunuolis :)
Deja bet drauge jau nebegamina. Namuose uztenka vieno Oliverio :)
kazkam pasiseke ;)
Siandien buvau suplanaves pagaminti pyraga Sraige, bet ant tiek nusikaliau, kad i virtuve izengiau tik 18 val. Reikejo sumastyti is to kas yra po ranka ir , kad butu nekasdieniska. Stai rezultatai
Nuplautas ir nuskustas bulves supjaustom griezineliais ir dedame i folija isklota kepimo skarda. Apibarstome druska, pipirais, ciobreliu. Ant virsaus dedame rukyta sonine. Dedame antra sluoksni bulviu, sonine, barstome prieskonius ir sauname i orkaite 180 laipsniu 30 min. Po to ant virsaus dedame rukytas medziotoju desreles ir dar palaikome orkaiteje 15 min. Garnyrui labai gerai tarkuotos morkos su baltu ridiku ir majonezu.
Skanaus.
http://receptai.iki.lt/lt/receptai/pagrindiniai-patiekalai/skanu-sotu/5114
Tinpykas neleidzia idet nuotrauku :)
Super drutas pavalgymas po sunkios darbo dienos :)
1997 Skoda Octavia 1,9tdi SLX 66kW nuo 2008.04
Dekui Egi, ka as be taves daryciau :) statau alaus :)
Pyragas sraige: reiks Mantingos bemiele sluoksniuota tesla 500 g, nevirtu ryziu 1 stikline, virtu kiausiniu 5 vnt, farso 500 g, svogunas 1 vnt, fermentinio surio 100 g, kiausinio nevirto 1 vnt, aliejaus kepimui, truputi miltu teslos kociojimui, druskos, prieskoniu, pipiru, krapu, baziliko.
Virtus kiausinius supjaustom kubeliais. Su prieskoniais ir krapais isverdam ryzius. Nusunkiam. Perpilam saltu vandeniu. Ryzius su kiausiniais sumaisom.
Smulkiai supjaustom svoguna. Pakepinam su alyvuogiu aliejum. Ant svogunu verciam farsa. Dedame druska, pipirus, prieskonius, bazilika. Gerai ismaisom ir kepam atviroj keptuvej. Iskepus atsaldom.
Kociojam tesla. Pirmas ratas is 3 lapu, antras is 2 lapu, trecias is 1 lapo.
Iskociojam 3 lapus. Vidyryje dedam ryziu-kiausiniu mase. Teslos krastus patepam kiausinio plakiniu. Susukame i ritini. Padare rata dedame i kepimo inda isklota kepimo popieriumi.
Iskociojame 2 lapus. Viduryje dedam farsa. Teslos krastus patepame kiausinio plakiniu. Susukame i ritini. Dedame i kepimo skarda - pirmo rato vidu.
Iskociojam 1 lapa. Viduryje dedame ryziu-kiausiniu mase. Teslos krastus patepame kiausinio plakiniu. Susukame i ritini. Susuke dedame i centra. Viska aptepame kiausinio plakiniu. Apibarstome tarkuotu suriu.
Sauname i orkaite 180 laipsniu 45-55 min. Kai suris apskrunda uzdengiam folija.
Skanaus.
http://receptai.iki.lt/lt/receptai/pagrindiniai-patiekalai/pyragas-sraige/5120
Saldus pyrageliai:Mantingos bemiele tesla 500 g, Pienas 300 ml, kiausiniu tryniai 2 vnt, krakmolas 50 g, cukrus 100 g, truputi vaniles esencijos(arba kitos, ka labiausiai megstat).
Piena uzverdam su puse normos cukraus ir vanile.
Trynius issukam su likusia dalimi cukraus ir krakmolu.
Truputi uzvirinto pieno ipilame i issuktus trynius. Maisome.
Tryniu mase su trupuciu pieno pilame i likusi piena ir intensyviai maisome kol mase sutirstes. Maisoma mase turi buti ant silpnos ugnies.
Imam Mantingos tesla. Atsildom. Nekociojam. Lapus perpjaunam per puse. ipjaunam kampuose. Saukstu dedame paruosta idara i viduriuka teslos. Teslos krastus uzlenkiame(teslos lankstymo eiga aprasyta ankstesniame recepte).
Sauname i orkaite 200 laipsniu 20 min. Jei kepant virsus dega, uzdengiam folija.
http://receptai.iki.lt/lt/receptai/desertai/saldus-pyrageliai/5121
Surio vyniotinis su mesa.
Produktai: Fermentinis suris 200 g, kiausiniai 2 vnt, manu kruopos 3 val saukstai. majonezas 3 val saukstai, uogine paprika pagal skoni.
Idaras: farsas 300-400 g, kiausiniai 2 vnt, svogunas 1 vnt, saliero lapai, krapai pagal skoni, druska, pipirai.
Suri sutarkuojam. Imusam kiausinius. Suberiam manu kruopas, idedame majoneza ir prieskonius. Viska gerai ismaisome ir paliekame 15 min. Kepimo skardoje patiesiame kepimo popieriu. Ant kepimo popieriaus dedame surio mase, islyginam, padarom kvadrata. Sauname i orkaite 160 laipsniu 10 min. Iskepusi suri atvesinam.
Keptuveje pakepinam svoguna. Atvesinam. I farsa imusame kiausinius, beriame zoleles, druska, pipirus. Suberiame atvesusius svogunus. Viska ismaisom.
Ant surio lapo dedame farsa. Susukame i ritineli. Gauta ritineli susukame i kepimo popieriu. Dedame i orkaite 200 laipsniu 40 min.
Garnyrui troskinti koncervuoti zirneliai.
Nupilam nuo zirneliu skysti. Keptuveje istirpdom sviesta ir suverciam zirnelius 450 g, idedam 2 val saukstus grietines, cukraus, druskos, pipiru pagal skoni. Prisukam ugni ir troskinam 7 min.
Skanaus.
http://receptai.iki.lt/lt/receptai/pagrindiniai-patiekalai/surio-vyniotinis-su-mesa/5229
http://receptai.iki.lt/lt/receptai/salotos/troskinti-zirneliai/5144
truksta zodziu
Madam, pati tema uzvedei :D :D
Octavia Combi 2009 1.9 TDI + DSG
EX:Octavia L&K 1999 TDI 81 KW
;)
Toni ruoskites kelionei i Latvija, uzsikaupkit nauju receptu, stebinsit mus :D
Octavia 07 1.9 TDI
Bulves su rozmarinu: bulves nulupam arba nenulupam :) Padarome ipjovas kas 3-5 mm. Apibarstom druska, pipirais, rozmarinu. Apslakstom alyvuogiu aliejum.
Saunam i ikaitinta orkaite 180 laipsniu 30-45 min. Paprasta bet labai skanu.
Skanaus.
http://receptai.iki.lt/lt/receptai/salotos/bulvytes-su-rozmarinu/5152
Mesyte kailiniuose
Reiks: kiaulienos sprandines 600 g, svogunu 2 vnt, cesnako 3 skilt, bulviu 3 vnt, pomidoru 3 vnt, majonezo uztepimui, zoleliu, fermentinio surio 220 g, druskos, pipiru, baziliko pagal skoni.
Sprandine supjaustom kepsneliais, ismusam, pamarinuojam. I aliejumi istepta kepimo skarda dedame kepsnius. Ant ju sutarkuotus svogunus su cesnaku. Toliau burokine tarka sutarkuotas bulves. Ant bulviu supjaustytus pomidorus. Ant pomidoru tepame majoneza, apibarstome zolelemis. Virsutinis sluoksnis tarkuotas suris. Sauname i orkaite 180 laipsniu 50-60 min. Kai suris paskrunda uzdengiame folija.
Skanaus.
http://receptai.iki.lt/lt/receptai/pagrindiniai-patiekalai/mesyte-kailiniuose/5163
Vistienos pyrageliai.
Vistiena isverdame su prieskoniais. Atvesiname.
Keptuveje pakepiname svogunus, cesnaka, grybukus. Atvesiname.
Atvesinta vistiena ir grybu misini sumalame su mesmale. Iberiame prieskoniu, imusame kiausini. Visa mase gerai ismaisom.
Atsildom Mantingos bemiele tesla. Pakociojam. Pjaustom norimas pyrageliu formas.
I ispjauta forma dedame idara ir uzdengiame kita forma. Krastus uzspaudziame.
Dedame i orkaite. Kepame 180 laipsniu 20 min.
Skanaus.
Toni, o tas pyragelis per viduri tai cia draugei? :)
Octavia 2,0 TDI
Prikepiau vakar, kad nusinestu i darba nes ten moteriskas kolektyvas ir yra senmergiu :bigsmile: bet ta daikciuka paliko namie :D
Otgi nesupratlyva tavo drauge :) reiks pasigaminti toki dalyka :)
1997 Skoda Octavia 1,9tdi SLX 66kW nuo 2008.04
Mesos tiltas.
Imame kiaulienos sprandine arba nugarine. Ja itriname druska, pipirais, prieskoniais, rozmarinu, garstyciomis. Paliekame pasimarinuoti. Pasimarinavusia mesyte susukame i folija ir dedame i orkaite 200 laipsniu 1 val 30 min. Iskepusia mesyte isimame is orkaites. Praskleidziame folija. Mesyte supjaustome storesniais gabaliukais, bet neperpjauname iki galo. Tarp mesytes tarpu idedame surio riekeles ir vel sauname i orkaite kol issilydys suris.
Skanaus.
http://receptai.iki.lt/lt/receptai/pagrindiniai-patiekalai/mesos-tiltas/5194
Bulves paslaptis.
Nuluptas bulves perpjaunam per puse. Itriname druska, prieskoniais, pipirais, ciobreliu.
Ant perpjautos bulves dedame plonai atpjauta sonines riekele. Geriausia rukyta. Sonine uzdengiame kita bulves puse, o sonine apvyniojame apie bulve. Paruostas bulves suvyniojame i folija ir kepame orkaiteje ant groteliu 180 laipsniu 30-40 min.
Skanaus.
http://receptai.iki.lt/lt/receptai/pagrindiniai-patiekalai/bulves-paslaptis/5197
Toni :D o kur kiaulienos jautienos kasa ? :D
Toni, niekur nematyta foto -
:D
Octavia Combi 2009 1.9 TDI + DSG
EX:Octavia L&K 1999 TDI 81 KW
:D :D toni, tai tu virejas ar megejas ar kulinaras? :D :D
Puslapiai